Over Kwiek

 

Beslis zelf hoe u langer veilig thuis kunt blijven wonen met behulp van Kwiekingroningen.nl. Persoonlijk advies en directe oplossingen en producten hieraan gekoppeld!

Over Kwiek

Wij zijn dus dé plek voor informatie, advies en producten om langer en vooral belangrijk, veiliger thuis te kunnen blijven wonen. We bieden u slimme oplossingen aan, maar ook een adviestool om advies te krijgen die aansluit bij uw persoonlijke situatie. Tevens bieden we hierbij relevante producten aan en ondersteuning tot en met de installatie. Alles om zelf te beslissen hoe u langer en veiliger thuis kunt blijven wonen.

Op onze website focussen wij ons op drie gebieden rondom het langer zelfstandig thuis wonen:

  1. hulpmiddelen (bijvoorbeeld beugels, drempelhulpen, leeslampen),
  2. domotica (bijvoorbeeld automatische verlichting, personenalarmering, leefstijlmonitoring) en
  3. installaties en verbouwingen (bijvoorbeeld badkamerrenovaties, verwijderen drempels, trapliften).

 

We werken samen met Medipoint, FocusCura en Van Wijnen Vastgoedbeheer om al deze facetten te kunnen bundelen en uw met een hoogwaardige service te kunnen helpen.

KwiekinGroningen

Om u optimaal van dienst te zijn, is Kwiek op dit moment alleen beschikbaar in de provincie Groningen. In de loop van tijd zullen steeds meer provincies worden toegevoegd en zal het aanbod worden uitgebreid. Woont u niet in de provincie Groningen en wilt u op de hoogte blijven wanneer Kwiek ook voor u beschikbaar is? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook.